avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Renuntare la judecata prin intelegere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Renuntare la judecata prin intelegere

Buna ziua, am apucat sa depun o actiune de majorare de pensie de intretinere minor. Intre timp, citatia a venit cu termenul de judecata de 25.05.2011. M-am inteles cu paratul la o suma majorata cu 100 lei. Ce trebuie facut sa ajunga la dosar aceasta intelegere a noastra ca sa inchid procesul, durand atata de mult, si sub ce forma sa denumim cerrea noastra de intelegere a majorarii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:34, 17 Noiembrie 2010
incheiat o tranzactie in fata instantei.
Instanta are posibilitatea de a lua act de tranzactie si intre termene, asadar si inainte de termenul stabilit in cauza. Aceasta se va incheie in camera de consiliu. Depuneti la dosar o cerere de sabilire a unui termen intermediar.
Nu ar fi exclusa nici o cerere de preschimbare de termen, avand in vedere termenul indelungat stabilit si natura cauzei.
faceti o cerere de preschimbare termen. sau faceti o cerere de renuntare la judecata la care atasati inscrisul privind tranzactia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactie pentru incheierea unui proces civil zbye zbye tranzactia pentru incheierea unui proces civil se poate face si intre parati, in speta paratii avand calitatile de vanzator-cumparator si daca da, tranzactia ... (vezi toată discuția)
Divort popovici romeo popovici romeo ce sanse am eu sa shimb un termen de judecata? Mentionez ca primul termen a fost dat pe 4.11.2011 iar acum cred ca sotia mea a facut cerere si sa schimbat pe ... (vezi toată discuția)