avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea contractului de munca

buna ziua
astazi 17.11.2010 mi-a expirat preavizul, nu mi s-a cerut fisa de lichidare dar mi s-a cerut semnarea deciziei de incetare a contractului individual de munca cu prevederile art. 65-1 din codul muncii, pe care am semnat-o.
mentionez ca nu am primit salariul compensatoriu si nici nu mi s-a facut fisa de lichidare.
mi s-a promis verbal ca salariu imi va fi dat pe data de 15.12.2010, sa astept accea data sau sa iau masuri imediate? si ce masuri?
Cel mai recent răspuns: lavinia82 , utilizator 10:54, 18 Noiembrie 2010
puteti astepta pana pe 15.12. Daca nu va pltesc, termenu legal de contestare este de 6 luni de la comunicare deciziei.
Puteti depune o sesizare la ITM ....
am uitat sa mentionez ca angajatorul nu mi-a platit restul de concediu cuvenit, sa astept pana pe 15.12 cand se presupune ca trebuie sa-mi fac fisa de lichidare?sau sa-i fac o sesizare la ITM? si daca da ce sa invoc? lipsa de procedura?
mentionez ca am si telefon de serviciu pe care nu l-am predat pentru ca nu mi s-a cerut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere c.i.m. pe motiv economic catalin_kti catalin_kti pana acum 2 zile am lucrat la o firma de pe platforma dacia, in data de 3 mai am fost anuntati ca urmeaza sa se incheie C.I.M. pe motive economice la ... (vezi toată discuția)
Acte pentru somaj sanyi.m sanyi.m Buna Ziua am fost trecut in somaj mai precis am primit preavizul ca din data de 15.12.2010 postul meu se desfiinteaza la ocompanie privata mi s-a spus ca o sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat in caz de concediere art. 65 / cm Zenolia Popa Zenolia Popa Buna dimineata, de 3 zile mi-a expirat preavizul primit pentru concediere, conform art. 65 din Codul Muncii, ceea ce inseamna ca sunt in situatia de a-mi ... (vezi toată discuția)