multumesc mult dar ea nici nu vrea sa auda. nu va vrea suspendarea. sa va zic ce s.a intamplat. ne mutasem de 2 sapt in chirie, am stat la ea, eu am 2 case dar e foarte legata de maica,,sa si am stat puti ala ai ee, ne,am certat dintr,un lucru minor, duminica a plecat la maica,sa. eu nu m.am dus dupa ea. ne.am intalnit joi. ne,am certat din nou si i.am dat o palma, vineri a depus divortul. e foarte legata de mama ei, pot sa castig timp daca nu e de acord cu nimic? sa nu ma prezint? multumesc
Mda, insa neprezentarea dvs. nu va duce la amanarea cauzei, daca procedura este legal indeplinita.
Incercati sa discutati poate cine stie..se va razgandi, insa invatare de minte..intr-o femeie nu se da..nici macar cu palma.
Este si delict. Stiu ca niste obicieuri "populara" din Romania este ca pe femeie trebuie se il bate#-o dar asta lo spune cine nu are minte. Poate, nu stiu, ca e mai bine sa va despartiti. Dar in orice caz, este nevoie sa il cer iertare. Mama sa, soacra, este in parte vinovata,X-( dar poate ca cu palma il dai dreptate...
Cunoasteti termenul ce s-a acordat in cauza ? In general termenele sunt foarte lungi de peste 5 luni ,cel putin in Bucuresti . Veti putea solicita un termen pentru a va angaja un avocat cu o cerere prin registratura depusa inainte de termen si nu va veti mai prezentala primul termen. Veti fi citat apoi veti depune o intampinare unde veti arata pozitia dvs. fata de proces , respectiv ca nu sunteti de acord cu divortul, veti solicita respingerea actiunii si acordarea unui alt termen pentru audiere de martori . Daca in final lucrurile intre dvs. nu se aseaza , atunci trebuie sa acceptati ca relatiile de familie nu se vor mai relua si sa fiti de acord cu divortul. Dragoste cu sila nu se poate . Ganditi-va si la urmatorul aspect :poate ca dvs. sunteti vinovat de desfacerea casatoriei si va schimbati atitudinea daca doriti sa continuati viata de familie. Mergeti impreuna la consiliere familiala, la psiholog etc , locuiti separat de parinti pentru a nu va lasa influentati . Dragostea exagerata a parintilor duce uneori la destramarea familiei tinerilor.
Succes !
Av.Ioana Cazacu 0766525202
aveti dreptate cu dragostea exagerata a parintilor. asa s.a intamplat. dar cum pot merge la un consilier? nu va vrea. exista vreo lege ceva sa ne trimita? va multumesc