avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort dupa o luna de la casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort dupa o luna de la casatorie

sotia mea adepus divort, suntem casatoriti de o luna, ce pot sa fac sa castig cat mai mult timp? poate reusesc sa ma impac, acum nu vrea sa auda un cuvant de la mine...poate daca am mai mult timp reusesc sa stau de vorba cu ea... va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: danny600sl , utilizator 18:09, 23 Noiembrie 2010
cum pot cere un consilier familial? o poate obliga legea si pe ea sa vina la consilier?
odata ce i-ati dat o palma, ruptura s-a produs definitiv. chiar daca sa presupunem ca v-ati impaca, n-o sa mai fie niciodata cum a fost !!
se creeaza in subconstientul dansei acea stare de teama vis-a vis de dvs. , se asteapta ca in orice moment sa se repete "scena" :(
si intr-un timp atat de scurt de la oficierea casatoriei dvs. ati avut astfel de "iesiri" ??

sincera sa fiu ncii eu nu m-as impaca cu un astfel de barbat.
mai sunt si femei care nu se complac in relatii violente , cum din nefericire o fac majoritatea femeilor !!
doamna sau dsoara roxanel sa va mai zic un lucru. e singura data cand am dat in ea. simplu l,lumea zice ca ce derbedeu, dupa o luna o ia l.a palme dar dvs in locuil meu: plecase de 4 zile la maica.sa. cand ne.am intalnit dupa o cearta m.a lovit cu piciorul intr,o zona sensibila. palma aceea e adevarat ca din orice punc de vedere ar fi privita e tot o palma,dar daca a fost doar un reflex? barbatii si nu numai daca sunt loviti riposteaza. asta zic eu.va spun sincer ca a fost un reflex. apoi mi.am dat seama ce am facut dar nu au ramas decat regrete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Loredana3008 Loredana3008 Buna ziua, Sotul meu doreste sa divortam dupa 3luni de la casatorie.Impreuna cu mama lui m-au dat afara din casa,au venit parintii mei si m-au luat .La ... (vezi toată discuția)
Divort iugaadrian iugaadrian buna ziua .A si dori sa stiu daca actiunea de divort intentata de sotia mea poate fi respinsa de catre instanta.SPUN acest lucru ptr faptul ca ea a inaintat ... (vezi toată discuția)
Nu sunt de acord cu divortul stanciucbn stanciucbn In primul rand doresc sa multumesc celor care mi-au raspuns la prima mea intrebare.Acuma as dori sa stiu cum sa fac deoarece sotul meu a intentat divort din ... (vezi toată discuția)