avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii la banci

daca am datorii la banci care depasesc 80% din salariu,exista vreo posibilitate sa platesc doar cat imi permite legea,maxim 50%.cum si ce trebuie sa fac?multumesc
Cel mai recent răspuns: ietam , utilizator 17:58, 17 Noiembrie 2010
Trebuie sa acordati prioritate utilitatilor , posibilitatii de a va hrani si apoi catre banci. Nu puteti ramane fara mijloace de supravietuire. Cereti tuturor bancilor reesalonari. Se poate. Dar argumentati cu acte doveditoare. Asta numai daca vi s-au diminuat veniturile si au mai intervenit si alti factori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala puiuadi puiuadi Daca se plateste lunar cat se pote un credit bancar, se mai poate executa apartamentul ce a fot depus garantie? (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ludovic82 ludovic82 buna ziua. am proces cu fosta sotie pentru stabilirea pensiei alimentare a minorului. mentionez ca sunt militar si beneficiez de norma de hrana si decontarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita + pensie alimentara. yamada yamada Am urmatoarea intrebare. In curand voi fi executat silit pentru neplata unui credit. Pentru ca este unul singur, imi vor opri 1/3 din salariu sau [b]maxim[/b] ... (vezi toată discuția)