avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort prin acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort prin acord

sunt in somaj si nu-mi permit un avocat.vreau sa va rog sa-mi dat un sfat.ce tb sa fac cand primesc hotararea de divort acasa?vreau sa-mi schimb cat mai rapid actele.ce pasi tb urmati?am fost ambii de acord,am avut termen,hotararea e in pronuntare,numai ca lucrurile se misca extraordinar de greu.
Cel mai recent răspuns: ad2010 , utilizator 17:11, 24 Noiembrie 2010
Daca termenul de redactarea al hotararii este depasit puteti formula o cerere de urgentare a redactarii hotararii.
In privinta modalitatii de a "scapa" de termenul de apel , v-am prezentat deja mai sus varianta.
Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Multumesc.Este adevarat ca unele instante au o derogare de 60 zile pentru redactarea hotararilor?in loc de 30 de zile cum prevede legea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila LexyaAlexya LexyaAlexya Buna, In urma divortului pronuntat in decembrie 2011, intelesesem ca hotararea judecatoreasca va fi trimisa prin posta la adresa de domiciliu. Intre timp, am ... (vezi toată discuția)
cum se obtine o hotarare judecatoreasca de divort iuliana.popa iuliana.popa Buna seara, Am divortat (divort prin acord) pe 17.11.2010 si nu am primit inca HG definitiva si irevocabila. As dori sa imi schimb numele (am cerut ... (vezi toată discuția)
Divort imo imo Dupa cite zile trimit de obicei dupa terminarea divortului deciziile sau sentinta judecatoreasca? Nu stiu cum se zice corect la hartia ,dovada cu care pot ... (vezi toată discuția)