avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dupa citi ani pot avea cazier curat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dupa citi ani pot avea cazier curat?

cit timp imi trebuie sa pot scoate si eu un cazier curat ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 15:29, 18 Noiembrie 2010
Pentru a primi raspuns la aceasta intrebare este necesar sa precizati:
-data ramanerii definitive a hotararii de condamnare,
-cuantumul pedepsei aplicate si
-modalitatea de executare ( amenda, suspendare conditionata a executarii pedepsei, executarea pedepsei sub supraveghere, executare la locul de munca sau executare in regim de penitenciar).
depinde de condamnare.
~ Conținut șters la cerere ~
Reabilitarea de drept intervine doar in anumite cazuri.
De aceea sunt necesare precizarile de mai sus.:stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare pedeapsa aplicata- termen evel evel Buna seara. Am o intrebare poate ma ajuta cineva. sotul meu acum 4ani si ceva dupa ce a facut o prostioara sia patat cazierul. Pina acum pe unde a lucrat fara ... (vezi toată discuția)
Art. 87. - (1) conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool Anna-Marria Anna-Marria Buna seara! Am o mica nelamurire,si am observat ca aici se pot rezolva multe..macar din vorbe si sfaturi! In 30.11. 2007 parintii mei au avut un ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat AlinaCobuz AlinaCobuz Buna ziua! Va contactez pentru un prieten, care anul trecut in 14 iunie a avut accident cu o vaca intr-o alta localitate decat domiciliul, si avea o ... (vezi toată discuția)