Buna ziua,
Ma numesc Maria ,sunt noua pe aici,abia m-am inscris, asa ca incerc sa ma incadrez si sa ma supun "regulilor".
Vreau sa cer sfatul celor care sunt in cunostinta de cauza,am o problema si nu stiu
ce sa fac.
Am mostenit casa si pamantul de la socrii mei (dupa soacra am facut succesiune acum 25 de ani , jumatate din mostenire este pe numele sotului meu) acum am inceput procedura de intabulare a propietatii,dar surpriza...in titlu de proprietate este 1,80 ha si in realitate nu este decat 1,60 ha,terenul este mai scurt si in lungime si in latime.Daca masor exact metrii din fisa de punere in posesie ,ma urc pe sinele de cale ferata, iar pe ceailalta parte este un drum...in lungime intru in terenul altor persoane.
Culmea este ca la distanta de cateva propietati este un teren " rezerva de stat " exact cat imi lipseste mie adica 20 de ari..
D-nul primar din localitate imi spune sa intabulez exact ce este in titlu de propietate, ca sa nu mai umblam prin tribunal,d-nul inginer topograf imi spune ca nu poate intabula ce nu este in realitate...sunt derutata, nu stiu ce sa fac...
Mentionez ca sunt grav bolnava ( am extirpate 9 "bucatele" din corp,printre care doua organe) si urmeaza sa imi extirpe o bucata din colon sau ce este mai grav poate... anus contra naturii.
Acest adevar nu va scriu ca sa va induiosez sau intristez, va scriu ca sa ma intelegeti ca imi este foarte greu sa fiu purtata pe drumuri...Sotul meu este un om foarte moale, el nu face nimic,spune ca nu se descurca ...sa le fac eu .
Da, trebuie sa le rezolv inainte sa se intample ceva grav cu mine.
Va rog mult sa imi dati un sfat, un sfat bun care sa ma ajute sa imi rezolv aceasta apasatoare problema.
Cu respect Maria !
Avand in vedere vechimea si complexitatea spetei,o solutionare o puteti realiza prin instanta de judecata,formuland plangere impotriva OCPI ,in temeiul disp art 22 alin 1 lit a si art 50 din L nr 7/1996.
Chiar daca OCPI, prin RIL promovat de catre procurorul general nu are calitate procesuala,instanta va dispune cercetari asupra scriptelor si expertiza,astfel incat in baza concluziilor ,este posibil ca in final sa dispuna notarea in calitate de titular al dreptului de proprietate a dvs cu privire la terenul in suprafata pe care o revendicati ,cu obligarea OCPI la notarea hotararii