avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită copie dosar - drept civil
Discuție deschisă în Executare silită

copie dosar - drept civil

In ce mod pot obtine o copie a unui dosar in care eu sant paratul? De la arhiva judecatoriei mi s-a comunicat ca pot doar '' sa - l studiez '' !?
Cel mai recent răspuns: Dahrma , utilizator 09:01, 18 Noiembrie 2010
Puteţi face copie după orice filă din dosar mai ales că sunteţi parte. Trebuie să faceţi o cerere, să indicaţi nr.filei care urmează să fie xeroxată şi să plătiţi o taxă de timbru pentru fiecare filă deoarece aceste copii nu se dau decît certificate. De la arhivă vă poate spune cât costă o filă.
trebuie sa faceti o cerere la arhiva ca doriti sa vi se elibereze copii dupa actele de la dosar...trebuie sa plaiti ceva taxa,dar este putin...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal. copii xerox dupa dosar penal aflat la prima instanta Marka Marka Buna seara. Doresc sa intreb comunitatea acestui forum, daca pretul achitat (la negru) de 3.15 lei, nu pare a fi prea ridicat pentru copierea xerox a unei ... (vezi toată discuția)
Copie act - din dosar - judecatorie oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Trebuie sa cer o copie dupa un act redactat de Primarie, dintr-un Dosar aflat la Judecatorie. Va ... (vezi toată discuția)
Copii din dosar marinica71 marinica71 am un dosar de stabilire a succesiunii la curtea de apel si as dori sa mi fac cateva copii .cum pot face acest lucru? (vezi toată discuția)