avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... copii din dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

copii din dosar

am un dosar de stabilire a succesiunii la curtea de apel si as dori sa mi fac cateva copii .cum pot face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:50, 14 Mai 2013
Daca sunteti parte in dosar, atunci va puteti prezenta la arhiva instantei cu cartea de identitate si - in baza unei cereri scrise in care indicati filele din dosar care va intereseaza - vi se va aproba efctuarea unor copii tip xerox.
Stimat forumist,

Vă duceți în arhiva secției Curții de Apel unde se judecă speța dvs, faceți o cerere - de mână - și un arhivar vă va lua dosarul și îl va duce la centrul de fotocopiere.

Nu există niște formalități aparte pentru obținerea copiilor.

Cu stimă.
trebuie platita o taxa?exista o cerere tip?multumesc
Nu exista o taxa si nu exista o cerere tip, doar costul copiilor xerox.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copiere dosar - cerere, locul depunerii, durata eder eder Am depus o plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel care s-a solutionat cu NUP. Am depus plangere impotriva rezolutiei de NUP la Curtea de Apel, insa ... (vezi toată discuția)
Fotocopiere dosar Edytzul Edytzul Bună ziua! Doresc sa scot copia unui dosar penal din 2011 care sa o folosesc pentru reabilitare. Am o cerere tip pe care trebui să o trimit prin posta la ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar qwer1234 qwer1234 Buna ziua, Va rog sa imi comunicati care este procedura pentru a consulta un dosar aflat pe rol la judecatorie? Sunt administrator la o societate care este ... (vezi toată discuția)