avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fotocopiere dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fotocopiere dosar

Bună ziua!
Doresc sa scot copia unui dosar penal din 2011 care sa o folosesc pentru reabilitare. Am o cerere tip pe care trebui să o trimit prin posta la judecătoria unde am dosarul, dar nu stiu ce taxe de fotocopiere trebui să plătesc... am fost la posta si nu stie nimeni care este valoarea taxei. Ma puteti ajuta cu aceste informații? Multumesc!
Mergeti la arhiva, nu va poate spune nimeni cat costa, este in functie de numarul de pagini. Aveti dreptul sa faceti poze si cu telefonul daca solicitati.
Eu doresc asa il primesc prin posta, tribunalul in cauza este la 500km de mine.
Am vorbit cu un avocat care mi-a dat o cerere prin care pot primii dosarul prin posta...
Dacă achit suma estimativ 50 ron sa zicem
... exista posibilitatea sa nu fie suficient.. sau?
Sunati la arhiva si intrebati cum sa procedati.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde si ce vreti sa xeroxati.
Daca nu indicati ce anume vreti si ce file nu va face xeroxul.

Ar fi mai util sa apelati la avocat ca sa mearga la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog sa ma indrumatii in urmatoarea problema. doresc ... ciprian2023 ciprian2023 Buna seara. Va rog sa ma indrumatii in urmatoarea problema. Doresc sa scot o copie lagalizata de la arhiva judecatoriei Cluj-Napoca, o voi face prin posta ... (vezi toată discuția)
Proces penal. copii xerox dupa dosar penal aflat la prima instanta Marka Marka Buna seara. Doresc sa intreb comunitatea acestui forum, daca pretul achitat (la negru) de 3.15 lei, nu pare a fi prea ridicat pentru copierea xerox a unei ... (vezi toată discuția)
Plata fotocopii xerox Narcisa_ Narcisa_ Am fost la parchet, m-am uitat printr-un dosar, si apoi am facut cerere pentru eliberare fotocopii de pe paginile pe care le-am mentionat in cerere. Am primit ... (vezi toată discuția)