avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozite si taxe locale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozite si taxe locale

Am primit la primarie un contract de vanzare-cumparare, casa si teren, din anul 2004. Acest contract a fost declarat in 2010. Cu ce data trebuie sa-i calculez impozit cladiri si taxa teren? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 10:04, 18 Noiembrie 2010
Incepand cu data de intai a lunii urmatoare celei in care cladirea si terenul au intrat in proprietatea dvs. Data la care se considera ca ati devenit proprietar este data actului de proprietate.

Baza legala: Codul Fiscal art. 254 si art. 259; Normele Metodologice pct. 61 si pct. 83

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme taxe si impozite: nedeclararea instrainarii proprietatii shabba shabba Buna ziua, Problema mea: Acum un an am vandut o casa in Timisoara, la care eram coproprietar cu mama mea. Casa era compusa din casa cu CF separat, si 2 ... (vezi toată discuția)
Recuperare asigurare imobil ContSters116875 ContSters116875 SC vinde un imobil unei persoane fizice, imobil care are platit impozitul pe anul in curs. Acest impozit se pierde la vanzare , dar se poate recupera in vreun ... (vezi toată discuția)
Impozitare a doua cladire bogdancristi bogdancristi Buna ziua, Am o intrebare legata de impozitul pe cladiri, in cazul meu fiind o situatie mai ciudata. Adresa de domiciliu o am in Slatina,jud Olt dar nu eu ... (vezi toată discuția)