avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu SARCINA si LAUZIE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu SARCINA si LAUZIE

Buna ziua
Am primit un certificat de concediu medical ,, Cod indemnizatie 08 "
As dori sa stiu daca concediu ,,Sarcina si lauzie " se suporta (din prima zii de comcediu ) in totalitate din FNUAS .Mentionez ca salariata este angajata in firma din data de 01.07.2009.

Cel mai recent răspuns: MINPOP , utilizator 10:48, 18 Noiembrie 2010
Da, este platit in intregime din FNUASS(singura retinere este CAS,raportat la salariul minim pe economie: 600*10.5%/nr zile lucratoare in luna*nr zile de CM)
Multumesc frumos pentru raspuns ursuletroz ( sa va traiasca fericirea )
Cu stima
Minpop

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia platita din fnuass Annamaria Bajko Annamaria Bajko Buna seara! Referitor la indemnizatii pt.Concediu medical suportat din FNUASS am urmatoarea intrebare: - se contributii retin din indemnizatie??? ... (vezi toată discuția)
Concediu medical anairam_unid anairam_unid La concediu medical pt sarcina si lehuzie toate cele 42 de zile sunt suportate de fnuass sau se suporta 5 de catre angajator? (vezi toată discuția)
Concediu sarcina si lauzie iulie 2010 venturas venturas Incepand din 1 iulie , se reduce valoarea pentru concedu de sarcina si lauzie ? Se aplica pentru acest tip de concediu reducerea cu 25% ? Ce impozite se ... (vezi toată discuția)