avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj succesoral la notariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj succesoral la notariat

Am de facut partajul succesoral la notar, ptr. a iesi din indiviziune. Succesiunea s-a facut acum 3 ani. Partajul trebuie sa se faca ptr. 2 mostenitori - 2 apart.
Doresc sa stiu daca pe langa taxa de la notariat se mai adauga si impozitul ptr. cele 2 apart. Cum se calc. taxa la notariat? Multumesc.

Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 15:07, 18 Noiembrie 2010
buna ziua.
la partaj nu se plateste impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj prin instanta danu danu Buna ziua, Am facut succesiunea dupa mama la notariat (2 mostenitori), urmand sa facem si partajul. Masa succesorala este cuprinsa din: - 2 apart. (unul in ... (vezi toată discuția)
Succesiune monicaa18 monicaa18 am primit certificat de calitate de mostenitor =mama si cele 3 fiice doresc sa stiu daca mai suntem chemate la doamna notar iar daca nu ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)
taxe succesiune adina savopol adina savopol Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti care ar fi calea cea mai favorabila din punct de vedere material privitoare la taxa de succesiune si partaj succesoral : la ... (vezi toată discuția)