avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ridicarea drepturilor de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ridicarea drepturilor de pensie

Buna ziua!
Am si eu urmatoarea problema...in luna august mi s-a ridicat pensia pentru ultimile luni de la venirea deciziei, o suma marisoara de bani(6234lei)! apoi in luna septembrie nu, cine are imputernicire spune ca nu i-a ridicat nici cupon nu are, iar luna octombrie a ridicat banii cu cupon cu tot.(440lei)
Postarita spune ca in luna septembrie are pe cotorul de la cupoane semnatura de ridicare...cum fac sa vad si eu semnaturile respective? sa vad daca cea din luna septembrie coincide cu cele din luna august si octombrie!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:56, 18 Noiembrie 2010
faceti urgent plangere la politie pentru furt , fals etc. inselaciune , nu am toate detaliile. Politia si parchetul vor dezlega problema dvs.
Gabriela1985 a scris:
(...) in luna august mi s-a ridicat pensia pentru ultimile luni de la venirea deciziei, o suma marisoara de bani(6234lei)! apoi in luna septembrie nu, cine are imputernicire spune ca nu i-a ridicat nici cupon nu are, iar luna octombrie a ridicat banii cu cupon cu tot.(440lei)
Postarita spune ca in luna septembrie are pe cotorul de la cupoane semnatura de ridicare...cum fac sa vad si eu semnaturile respective? sa vad daca cea din luna septembrie coincide cu cele din luna august si octombrie!

Nu este foarte clar mesajul dvs. Ati scris ca in luna septembrie nu v-a ridicat nimeni drepturile de pensie, apoi ca doriti sa vedeti daca semnatura din septembrie coincide cu cea din octombrie. Pai daca in septembrie drepturile de pensie nu au fost ridicate, cine si pentru ce a semnat in septembrie?

Drepturile de pensie sunt drepturi intuitu personae. Posta stie foarte bine ca nu poate plati aceste drepturi decat beneficiarului de pensie sau reprezentantului sau, prin procura speciala (exista conventie intre CNPAS si Posta Romana). Drepturile de pensie au fost ridicate de catre reprezentantul dvs., indiferent despre ce luni ale anului este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună seara! aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială ... 21Diana 21Diana Bună seara! Aș dori sa îmi depun dosarul de bursă socială pentru facultate, însă la dosar mi-se cer cupoanele de pensie de pe luna iunie, iulie și ... (vezi toată discuția)
Bună seara, daca am o pensie de urmas pt care am solicitat sa ... Georgiana10983 Georgiana10983 Bună seara!! Daca am o pensie de urmas și am solicitat sa intre pe card, cuponul de pensie care o sa vina la domiciliu trebuie semnat pentru a fi ... (vezi toată discuția)