avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salarii neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salarii neplatite

Buna ziua,
Am lucrat cu contract de munca si nu am primit salariul pe septembrie si octombtrie.
Ce am de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 18 Noiembrie 2010
Mergeti la ITM si faceti o plangere.
Goia Mihai a scris:

Buna ziua,
Am lucrat cu contract de munca si nu am primit salariul pe septembrie si octombtrie.
Ce am de facut?

Fie formulati o sesizare catre ITM , fie promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului sau puteti sa le exercitati pe amandoua concomitent.
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale kamelya_ kamelya_ din septembrie 2012 si pana in 30 ianuarie 2013am lucrat ca sofer pe extern. In perioada respectiva nu am primit salariul mediu pe economie care mi se cuvenea ... (vezi toată discuția)
Minciunile angajatorului AndreeaNistor AndreeaNistor Buna ziua, incepand din luna mai sunt pe somaj. In luna august am gasit un job la care am fost angajata. Prima luna trebuia sa fie de proba sa vedem cum ne ... (vezi toată discuția)
Angajat-angajator garbacz garbacz dupa desfacerea contractul de munca angajatorul are restanta fata de angajat si nu vrea sa achita,ce e de facut ? (vezi toată discuția)