avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit -executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

credit -executare silita

buna
am o problema am avut o datorie la o banca 2000ron
am platit pana acum1600ron. data trecuta a sunat o doamna sa platesc intreg si numai ntreg suma datorata 480 ron si cu asta gata. am platit din 480 ron 200 numai atata am. acum am primit un sms ca calea amabila a fost stopat si dosarul e la executor, deoarece nam platit intreaga suma . e posibil asta??? ajung la executor sau executare silita????
Cel mai recent răspuns: Lavinia Marian , Consilier juridic 11:40, 19 Noiembrie 2010
de ce nu mergeti pana la banca sa discutati acolo in concret, sa vedeti care este stadiul dosarului dvs.
Avand in vedere ca datoria este doar de 200 lei , nu trebuie sa va faceti prea multe probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire conturi Horatziu80 Horatziu80 In urma cu aproximativ 3 saptamani am fost executat silit pentru o datorie veche de 2000ron. In urma executarii, banca la care detin conturile (Reiffeisen) ... (vezi toată discuția)
Nevoie urgenta de un sfat cu banca madcat madcat Buna ziua, Am mai multe probleme cu anumite credite pe care le-am contracta acum doi ani. Cea mai mare este cu un credit la BCR de nevoi personale. Creditul a ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent bucu bucu la ora 21 20 a sunat o doamna de la o banca care datorez 2500 ron sa platesc pana vineri macar 700ron in caz contrar luni 18 oct dimineata vine executorul la ... (vezi toată discuția)