avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executare ordonanta presedentiala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executare ordonanta presedentiala

Am castigat ordonanta presedentiala incredintare minor pe data de 12-11-2010 .Cum voi obtine copilul de la sot daca acesta nu mi-l da de buna voie?daca maine merg la un executor judecatoresc care este termenul cel mai scurt in care voi avea copilul ,dar cel mai lung?care sunt actele pe care le prezint executorului? cat ma costa executorul?cum este procedura concreta de executare ,presupunand ca sotul evita sa fie gasit la domiciliu de executor? ce i se poate intampla sotului in acest caz?
Cel mai recent răspuns: janina drula , utilizator 19:59, 18 Noiembrie 2010
mergeti cu executorul si luati copilul. va trebuie o copie dupa sentinta ordonantei.onorariile variaza de la executor la executor judecatoresc.
la ordonanata prezidentiala se poate declara recurs verificati mai intai daca sotul dvs nu a facut acest lucru , pana nu se judeca recursul nu puteti merge la executor decat dupa ce instanta se pronunta dupa recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

urgent - incredintare copil prin ordonanta prezidentiala iubi_claus iubi_claus In urma solicitarii in instanta, prin ordonanta prezidentiala, am obtinut incredintarea copilului meu, care in prezent locuieste cu sotul meu in Ramnicu ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters133679 ContSters133679 buna seara.revin si eu cu o intrebare.vreau sa divortez dar pn la terminarea divortului vreau sa plec cu copilul in strainatate.am inteles ca se poate cere un ... (vezi toată discuția)
Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)