avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rectificare act proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rectificare act proprietate

Cum se poate rectifica un act de proprietate asupra unui imobil ce a fost cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare in anii '70, moment in care s-a mentionat gresit etajul la care se afla imobilul cu pricina?

Mentionez ca aceasta e necesara intocmirii cadastrului.
Daca actul este emis de ICVL nu este nici o problema veti merge la societatea care l-a emis si va face rectificarea in baza unei adeverinte de la Asociatia de proprietari care sa confirme la ce etaj se afla imobilul.
Daca actul este incheiat la notar ,rectificarea se va face la notariat in prezenta ambelor parti .
In cazul in care acest lucru nu se poate efectua solicitati instantei ,in contradictoriu cu vanzatorul ,prin actiune in constatare , sa se constate o situatie de fapt.
Av.,Ioana Cazacu 0722383181

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o bucata de pamant iar in contract am gresit satul miioan miioan Am cumparat o bucata de pamant iar in contractul de vanzare cumparare a intervenit o eroare. Pamantul se afla in com. Pestisani , sat. Bradiceni iar in ... (vezi toată discuția)
Rectificare contract vânzare-cumpărare icvl dsmihalea dsmihalea Buna ziua, bunicul meu dorește sa îmi facă mie acte pe casa lui, problema este in felul următor, atunci când am hotărât sa facem cadastrul și ... (vezi toată discuția)