avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rectificare contract vânzare-cumpărare ICVL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rectificare contract vânzare-cumpărare ICVL

Buna ziua, bunicul meu dorește sa îmi facă mie acte pe casa lui, problema este in felul următor, atunci când am hotărât sa facem cadastrul și intabularea, agentul cadastral ne-a spus ca dosarul a fost refuzat la primărie pt ca in certificatul de moștenitor nu este specificat și garajul și trebuie rectificata situația atât la notar cât și la ICVL, la notar mi s-a spus ca nu poate rezolva problema pana nu merg la ICVL pentru a rectifica ei problema in contractul de vânzare-cumpărare a străbunicului meu, unde garajul apare in fisa anexa, dar nu și in contractul de vânzare-cumpărare. Am fost astăzi la ICVL pentru a rezolva problema dar acolo mi s-a spus ca străbunicul meu când a cumpărat casa, magazia și terenul nu a cumpărat și garajul din curte care pana la urma este pe terenul nostru, și ca din acest motiv nu poate sa îl treacă in contract. Întrebarea este, cum este posibil ca acest garaj sa fie a altcuiva dacă este pe proprietatea noastră, și cum poate fi cumpărat de altcineva dacă străbunicul sau bunicul meu nu aveau drept la garaj după spusele celor de la ICVL pt ca nu era încadrat in prețul casei si terenului. Sau cum putem afla cine este proprietarul acestui garaj dacă cei de la ICVL l-au vândut înainte de a cumpara străbunicul meu casa ( asta este o varianta pe care mi-au dat-o cei de la ICVL, cum ca acel garaj era deja in proprietatea cuiva in perioada când casa și magazia au fost cumparate de străbunicul meu). Fără acest garaj nu se poate trece mai departe și nici nu știu unde ar trebui sa mai merg pentru a rezolva problema. Menționez ca bunicul sau străbunicul meu nu au vândut sau închiriat nici un garaj in curtea lor, iar bunicul meu era foarte convins ca noi avem garajul in posesie cu magazia și casa la un loc.(pana in prezent a fost platit impozitul pe garaj)
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2022
dsmihalea, utilizator
Cel mai recent răspuns: dsmihalea , utilizator 20:37, 28 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masuratoare cadastru mai mica decat cea reala(si cea din acte) mircea192 mircea192 Buna ziua Ma numesc D.M. si doresc sa achizitionez o casa prin Prima casa. Casa respectriva se afla in Bucuresti. In actele de proprietate apare valoarea ... (vezi toată discuția)
Rectificare act proprietate whyquiqui whyquiqui Cum se poate rectifica un act de proprietate asupra unui imobil ce a fost cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare in anii '70, moment in care s-a ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea ... Spicul Spicul Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea dar nu s-a facut inca partaj ? cea care vinde a dobandit terenul impreuna cu sotul care a ... (vezi toată discuția)