avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariu

Buna ziua.Problema mea este urmatoarea:am un baiat care a lucrat 2 ani si6 luni la o firma particulara din Timisoara.In luna septembrie 2010 si-a incetata activitatea,dar el nu a mai primit nici un salariu din luna aprilie 2010 pana in luna septembrie can a incetat contractul de munca.Am uitat sa precizez ca el locuieste si a lucrat in Prahova.Ce putem sa facem?Am fost la ITM Ploiesti,dar acestia ne-a trimis la ITM Timisoara,sa ne ducem personal.Ce putem face?#-o.Baiatul meu s-a imbolnavit din aceasta cauza.Este foarte disperat.Are de luat injur de 70 milioane.ESTE O SUMA.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 23 Noiembrie 2010
Pai trebuie facuta reclamatia la sediul ITM unde are firma activitatea adica la Ploiesti, nu inteleg de ce v-au trimis la Timisoara.
Varianta a doua dupa itm este instanta.
Sesizati oficial ITM responsabil domiciliului angajatorului
In raport de concluzii,puteti solutiona in instanta
Instanta nu tine cont de solutia ITM-ului.
Actionati direct la tribunalul din raza de domiciliu a reclamantului.
Puteti sa va adresati si itm-ului dar nu pierdeti timpul putand sa o faceti in paralel.
Interventie moderator Pentru a posta noi intrebari apasati pe butonul "raspunde", scrieti intrebarile apoi apasati "publica mesaj".

O zi buna,

Gabriela Pintea

dinca antoneta a scris:
am inteles bineeci sa se duca la itm Ploiesti sa faca plangere pe numele firmei din Timisoara?

avocatPetre a raspuns:
Nu. sa se duca la Timisoara ca la Timisoara are firma sediul si acolo trebuia inregistrat contractul de munca.. tot la Timisoara se depune sia ctiunea de chemare in judecata
1. Daca angajatorul are sediul social in Timisoarea sesizarea se depune la ITM Timis ..aceasta poate fi depusa si online controlrm@itmtimis.ro

2. Actiunea in instanta se depune la Tribunalul Prahova , potrivit art.284 alin.2 C.mun.

Alte discuții în legătură

Reclamatie itm ionut36 ionut36 Buna seara ! Am si eu o mare problema si multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta! Am lucrat la o firma din Timisoara ,eu fiind din Ploiesti ,si ... (vezi toată discuția)
Contractul de mediere,cu o agentie de recrutare personal in strainatate vsymalina vsymalina Acum 3 luni,am incheiat un contract de mediere cu o agentie care recruteaza personal in strainatate(contractul contine mai multe obligatii decat drepturi si ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere loredana17 loredana17 buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari: 1. am nascut in nov 2010 si am solicitat in februarie 2011 ajutorul de nastere, prin adresa trimisa prin posta cu ... (vezi toată discuția)