avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neplata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neplata salariu

Buna ziua.Problema mea este urmatoarea:am un baiat care a lucrat 2 ani si6 luni la o firma particulara din Timisoara.In luna septembrie 2010 si-a incetata activitatea,dar el nu a mai primit nici un salariu din luna aprilie 2010 pana in luna septembrie can a incetat contractul de munca.Am uitat sa precizez ca el locuieste si a lucrat in Prahova.Ce putem sa facem?Am fost la ITM Ploiesti,dar acestia ne-a trimis la ITM Timisoara,sa ne ducem personal.Ce putem face?#-o.Baiatul meu s-a imbolnavit din aceasta cauza.Este foarte disperat.Are de luat injur de 70 milioane.ESTE O SUMA.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 23 Noiembrie 2010
Am facut plangere online pe adresa care am primit-o,iar astazi l-a sunat fostul director al baiatului si i-a zis sa mai astepte ca primeste toti banii sa nu faca plangere,iar daca a facut atunci sa astepte 1 an 2 ani prin tribunale.Parca acum ma gandsc ca nici ca mai vedem banii.S-au vrea sa-l intimideze pe baiat ca sa nu faca plangere.
Posibil sa fie vorba si de o intimidare ca sa nu se faca vreo sesizare la institutiile abilitate de control in domeniul relatiilor de munca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie itm ionut36 ionut36 Buna seara ! Am si eu o mare problema si multumesc anticipat tuturor celor care ma pot ajuta! Am lucrat la o firma din Timisoara ,eu fiind din Ploiesti ,si ... (vezi toată discuția)
Contractul de mediere,cu o agentie de recrutare personal in strainatate vsymalina vsymalina Acum 3 luni,am incheiat un contract de mediere cu o agentie care recruteaza personal in strainatate(contractul contine mai multe obligatii decat drepturi si ... (vezi toată discuția)
Ajutor nastere loredana17 loredana17 buna ziua, am si eu urmatoarele intrebari: 1. am nascut in nov 2010 si am solicitat in februarie 2011 ajutorul de nastere, prin adresa trimisa prin posta cu ... (vezi toată discuția)