Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in 2003 am cumparat un teren agricol in apropierea orasului Constanta(la cca 2 km, pe varianta catre Ovidiu). Am facut intabularea si cadastrul, insa terenul(4400mp)nu a fost delimitat, cum de altfel sunt toate terenurile din acea zona.Stiu cu aproximatie unde este de la fostul proprietar. Impozitul este platit la zi. Problema este ca in acea zona s-au amenajat doua targuri, unul de legume si fructe si unul auto, pe suprafete foarte mari. Imi este teama sa nu se fi amplasat aceste targuri, in mod abuziv, pe terenul nostru. Ce trebuie sa fac? As vrea sa delimitex terenul cu gard dar nu stiu exact care este, pentru ca din schita nu reiese clar. Cui trebuie sa ma adresez si care sunt demersurile pe cere trebuie sa le fac?
Va multumesc anticipat pentru raspuns
gasiti la OCPI Constanta o lista cu autorizati cadastru, ar trebui sa aveti acel PAD (plan de amplasament si delimitare) cu coordonate xy care se pot trasa in teren.
Cadastru intabulare
cerul
Buna ziua!
In urma unei succesiuni am in posesie un teren.Nu reusesc sa gasesc aceasta parcela.Este un teren intravilan si mi se pare normal ca sa existe ... (vezi toată discuția)