avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plan de amplasament si delimitare al corpului de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plan de amplasament si delimitare al corpului de proprietate gresit

Vreau sa cumpar un apartament si pe planul de amplasament si delimitare al corpului de proprietate, apartamentul este pozitionat gresit in schita blocului. Documentul a fost intocmit in 2003 si a fost scos de la Agentia Nationala de Cadastru. Am inteles de la cadastristi ca acest document nu se mai intocmeste de cca 2 ani. Dar ce e de facut in situatia mea? Pot sa cumpar linistit apartamentul fara sa imi fie teama ca voi avea probleme la o eventuala vanzare?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 04:54, 7 Septembrie 2016
Pentru siguranta, cumparatorul este obligat sa ceara vanzatorului ca datele cadastrale ale imobilului pe care il vinde sa fie actualizate.
Vanzatorul trebuie sa asigure cumparatorul ca situatia juridica a imobilului scos la vanzare corespunde cu realitatea.
PAD -ul se intocmeste intotdeauna.
Daca il cumparati cu date incerte, veti avea probleme la orice operatiune efectuata unde se impune prezentarea acelui document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan Radu Aura Radu Aura Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: in 2003 am cumparat un teren agricol in apropierea orasului Constanta(la cca 2 km, pe varianta catre ... (vezi toată discuția)
Proprietate vera58 vera58 ce se poate face atunci cand actul de v/c spune vecinatatile intr-un fel iar schita cadastrala arata altfel vecinii.exemplu,la vest corpul de casa al ... (vezi toată discuția)
Cadastru maria2010 maria2010 in ce consta doc cadastrala? va multumesc. (vezi toată discuția)