avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract voluntariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract voluntariat

Buna ziua,
Vreau sa stiu, daca ma puteti ajuta cu informatii, cum se face un contract de voluntariat, unde se inregistreaza?
Am o perosana care a venit sa ne ceara sa facem un astfel de contract, sa lucreze ca voluntar pentru a capata experienta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 19 Noiembrie 2010
nu se inregistreaza nicaieri..se face contractul pentru a se stabili din capul locului drepturile si obligatiile partilor si angajarea raspunderii.. la sfarsitul perioadei de internship se da o caracterizare persoanei in cauza cu vlaoare de reocmandare si precizarea perioadei in care a lucrat ca si voluntar
Multumesc!
Nu se poate incheia un contract de voluntariat cu o S.C. ... vedeti Legea voluntariatului nr. 195/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voluntariat legal alexandranecula alexandranecula Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo forma legala prin care as putea sa lucrez fara plata, sub forma de voluntariat sau internship la o firma de ... (vezi toată discuția)
Activitate voluntara bast bast Buna ziua, Este legal ca o persoana sa doreasca sa participe la activitatea societatii noastre fara sa ceara o suma de bani in schimb? ( activitate de ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat jordella jordella La o Intreprindere Individuala se poate incheia un contract de voluntariat sau ceva asemanator intre o persoana din familie si firma (firma este cu sop ... (vezi toată discuția)