avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt telefon mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt telefon mobil

Buna ziua!
Acum cateva luni,am fost la un chef cu niste prieteni,nu eram multi,vreo 8 persoane, la un amic acasa.La un moment dat eu am plecat cu inca un prieten in club.M-a sunat unul dintre cei ramasi sa-mi spuna ca a disparut telefonul mobil al unuia dintre ei.Eu i-am spus ca nu l-am luat eu,adica adevarul.
Cel pagubit a facut plangere,iar acum ne cheama pe toti cei de acolo la politie pt declaratii si confruntari.
As vrea sa stiu ce se poate intampla,ma poate acuza de ceva sau ce consecinte pot fi.Mentionez ca toti cei de la chef sustin ca nu au vazut nimic.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:07, 20 Noiembrie 2010
simplu fapt ca ati plecat inaintea celorlalti nu este de natura sa duca la incriminarea dvs. Asa cum s-a mai spus mai sus pentru ca unul din participantii la petrecere sa se aleaga cu dosar penal trebuie dovedit temeinic mai intai ca s-a produs un furt si apoi ca persoana invinuita a comis acel furt. La cum par a sta lucrurile veti da cu totii niste declaratii ca sa nu poata fi acuzati politistii ca n-au facut cercetari si totul se va incheia aici.
Faptul ca ati participat la un chef unde s-a sustras un telefon,va introduce in cercul banuitilor ca si toti ceilalti participanti.
Acaesta nu inseamna ca suntetiuvinovat.
Daca nu ati facut nimic,mergeti la politie,declarati tot ce cunoasteti si cu aceasta se va incheia problema pentru dvs.
Oricum cercetarile trebuiesc efectuate pentru gasirea vinovatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de furt ContSters255048 ContSters255048 am nevoie de sfaturi pt a ajuta o cunostinta.am un amic care a stat la cineva în gazda şi la 4-5luni de cand a plecat de la respectiva gazda s-a trezit cu o ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept pauldorin87 pauldorin87 sunt acuzat intr un dosar penal prin declaratie mincinoasa precum ca as fi deposedat de o suma de bani pe un amic.am asistat la un schimb de telefon intre 2 ... (vezi toată discuția)
Cum se poate dovedi ca un suspect chiar a comis o infractiune? Iolanda03 Iolanda03 As avea si eu doua intrebari. Daca intr-un magazin alimentar s-a furat o suma mare de bani si se stie persoana dar nu se poate dovedi ca e ea , se poate ... (vezi toată discuția)