Luni seara,in data de 15nov 2010 ma aflam la o spalatorie auto,iar cand am plecat de acolo am fost oprit de un echipaj de politie.eu cand am iesit din acea unitate trebuia sa fac dreapta pe acel drum,dar eu am facut stanga si am mers 4-5m pe contrasens pana cand am facut iar stanga pe o straduta ca sa ajung mai repede acasa.ideea e,ca din fata mea venea si acel echipaj pe care nu l-am observat fiind seara.bun,m-a oprit(actele etc)si sa-l aud ca-mi suspenda permisul si ca trebuie sa platesc 180lei in 48h.acel politist apartinea de sectia de langa unde locuiesc si el nu are nicio treaba cu rutiera!a trebuit sa astept 30-40min pana cand a chemat un echipaj specializat pe rutiera,Dar tot el a intocmit acel proces verbal!deci in acel PV apar eu si cu el,fara martori etc.
eu vreau sa-l dau in judecata pe motiv de vicii ale procesului verbal.
1.acesta nu avea nicio treaba cu rutiera!fiind un politist de ''birou''
2.cand am iesit din acea unitate nu eram averizat de niciun semn de circulatie ca nu pot face stanga sau orice altceva.nu exista niciun semn acolo!
3.nu mi s-a specificat marca autoturismului in pv
4.nu mi s-a specificat functia sau ocupatia mea in pv
e corect ce vreau sa contest pana acum?vreau sa va spun ca tot ce am spus m-ai sus m-am ajutat de toate sfaturile de pe site-ul dumneavoastra.
A.procesul se poate judeca in lipsa mea?nu vreau sa platesc un avocat
B.cand voi fi instiintat de proces voi punea sa merg la judecatorie si sa le spun ca vreau sa nu mai aibe loc?
C.am sanse sa castig cu aceste vicii?
orice sfat o sa-mi fie bine-venit!
p.s cand am facut stanga nu am calcat nicio linie continua sau altceva!
si uite ca mai am o singura zi pana cand se va judeca procesul.28.04.2011
chiar daca am solicitat sa se judece in lipsa mea,am primit acasa citatie cu data procesului in care spune clar sa ma prezint.sa merg sau sa nu merg?eu acum m-as duce dar mai pot sa-mi sustin pledoaria in fata judecatorului sau sa ma prezint si sa stau sa privesc ce se intampla?
orice sfat imi este bine-venit si va multumesc anticipat!