avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata

Contractul de munca pe perioada determinata poate di transformat inainte de expirarea termenului printr-un act aditional in contract de munca pe perioada nederminata? (unitate de invatamnat, pensionar, a fost prelungit odata cmned),
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 24 Noiembrie 2010
Da, orice contract se poate modifica cu acordul partilor sub orice aspect, cu conditia sa nu contravina legii
in cazul de fata contravine legii? va rog sa-mi spuneti temeiul legal, multumesc
Nu contravine legii, modificare duratei c.i.m. din determinata in nedeterminata ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contactul pe perioada determinata Adina_Mihaela Adina_Mihaela va rog sa mi spuneti daca dupa expirarea termenului contactului individual de munca incheiat pe perioada determinata, prelungit de de 2 ori, se face un contact ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim determinat dinamo2010 dinamo2010 daca am fost angajat in 2012 cu contract pe perioada determinata de 1 an si in 2013 s a mai prelungit cu 1 an si acum s-a mai prelungit pe 1 an. fiind deja al ... (vezi toată discuția)
Cim pe perioada determinaa Angela Stancioi Angela Stancioi Buna ziua, Un CIM pe perioada determinata poate fi modificat in CIM pe perioada nedeterminata prin act aditional de la data expirarii respectivului CIM sau ... (vezi toată discuția)