avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumut de bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumut de bani

Buna ziua. Am luat 1000 Euro imprumut de la cineva din Sibiu in luna iunie a acestui an, am facut contract notarial pe aceasta suma prin care m-am angajat ca restitui banii in 4 rate egale lunare, dar nu afost asa. Am dat pana azi inapoi jumatate din suma adica 500 Euro desi in contractul notarial se specifica ca in luna septembrie este ultima rata. Ce pot face sa nu ajung prin tribunale sau alte probleme, desi in decembrie am posibilitatea sa-i achit si restul de 500 Euro, dar respectivul tip nu mai ma pasuie.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:16, 20 Noiembrie 2010
Solutionati amiabil ,cu persoana care va acordat imprumutul ,astfel incat sa economisiti alte sume ,eventual care pot fi impuse in cazul solutionarii prin instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut sorayaedi sorayaedi Buna seara!Acum 3 zile am cumparat o casa cu credit ipotecar.Casa am luat-o printr-o agentie imobiliara ce mi-a impus comision de 2% din pretul casei.Adica la ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut notar cornelia05 cornelia05 Buna seara! O buna prietena s-a oferit sa ma ajute cu 20.000 lei in luna ianuarie 2010. Am facut un contract la notariat de imprumut ,cu data scadenta 31 ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa " prima casa"& imprumut avans othomax othomax Luna aceasta sora mea va depune cerere de divort, au decis sa divorteze pe cale amiabila si civilizat. Singura dificultatea cu partajul este ca au cumparat ... (vezi toată discuția)