avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comisioane bancare si dobanzi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comisioane bancare si dobanzi

5Buna ziua va rog sa ma lamuriti in doua chestiuni:
1. Ce credeti ca reprezinta " Rata fixa a dobanzii curente: 5.95% pe an ?
Nu e o intrebare proasta doar ca eu am dob fixa si in conventie scria asa : Rata dobanzii curente : 5.95% p.a dobanda fixa iar ei vin sa semnez un act ad. de aliniere laOUG 50/2010 dar nu mai vor sa pastreze acceasi prezentare a informatiilor astfel schimba doar ordinea cuvintelor, ca sa citez peroana de la banca careia i-am cerut lamuriri.
Mentionez ca in ac AA nu se face referire la euribor sau ca dobanda mai poate varia in functie de ceva.

2. Ce este Costul administrarii contului care inregistreaza ata operatiuni de plata cat si tragerile ; si costul de utilizare a unui mijloc de plata atat pentru operatiunile de plata cat si pentru trageri.Eu nu am nici un astfel de comisiona in conventie dar ei le introduc in noul act ad. fara procente sau sume spunand ca,Costul Total al Creditului la vor cuprinde si pe aceste.
Cel mai recent răspuns: mada9luci , utilizator 08:47, 22 Noiembrie 2010
nu stie nimeni sa imi raspunda?#-o
Ultima modificare: Luni, 22 Noiembrie 2010
mada9luci, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea dobazii in una variabila mada9luci mada9luci Buna ziua, Va rog sa ma indrumati ca tr facut in situatia mea. In sept.2007 am luat un credit cu doanda fixa de 5.95% in noinembrie mi-a crescut donada la ... (vezi toată discuția)
Plangere opc mada9luci mada9luci In 2007 septembrie am luat un credit ipotecar cu dob. fixa pe toata perioada de creditare. In noiembrie 2007 dobanda fixa mi-a fost majorata fata sa fiu ... (vezi toată discuția)
Care este marja? dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Imi cer scuze. Nu am fost destul de explicit. Comletez: Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe :O) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: ... (vezi toată discuția)