avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se acorda imprumut pentru pensionarii de invaliditate?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se acorda imprumut pentru pensionarii de invaliditate?

buna ziua. as vrea sa stiu daca mama mea poate beneficia de un imprumut de la casa de ajutor reciproc avand in vedere ca este pensionara pe caz de boala. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dddd , utilizator 16:51, 20 Noiembrie 2010
1. Trebuie sa stiti ca o CARP este independenta si are un statut si un regulament de organizare si functionare. In acestea sunt prevazute si conditiile de acordare a imprumuturilor.
2. Sunt unele CARP care dau si altele care nu dau imprumut la pensionarii de invaliditate.
3. Asa ca ar fi bine sa mergeti la CARP de care apartine mama si sa intrebati.
multumesc din suflet. voi merge saptamana viitoare sa ma interesez ce si cum. multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare patriciutza patriciutza Vi se pare normal ca o Casa de Ajutor Reciproc sa acorde imprumuturi doar cu garantie imobiliara (casa sau teren) , sa practice dobanzi care nu sunt avizate de ... (vezi toată discuția)
Activitatea in targuri ca ii sau pfa carmen25 carmen25 Buna ziua, sunt interesata sa-mi infiintez o pfa sau o II pentru a comercializa marfuri nealimentare in targuri. Am citit despre dosarul cu actele care-mi ... (vezi toată discuția)
Care sunt bolile pentru pensionarea de boala in gradul 2 si 3? ancastupar2005 ancastupar2005 buna ziua. va rog sa-mi spuneti care sunt bolile dupa care te incadreaza intr-un grad de invaliditate (2 sau 3) Institutul National de Expertiza si Recuperare ... (vezi toată discuția)