avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Drept permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Drept permis

Buna ziua am si eu o intrebare , am 3 ani cu suspendare pentru furt califiicat ma intreb daca am dreptul sa dau de carnet de conducere ? Stiu ca cere cazieru. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 20:01, 20 Noiembrie 2010
Din pacate nu ma pot deplasa personal deoarece sunt in strainatate. Multumesc frumos de raspunsuri
Ok atunci.
Dar ati respectat obligatiile pe care le aveati in legatura cu suspendarea condamnarii?
Tocmai am citit un topic despre o persoana care le-a incalcat, era in strainatate si nu s-a prezentat la "organ" si acum au saltat-o de la aeroport. I s-a revocat suspendarea si acum executa pedeapsa in penitenciar.
Va recomand sa nu va intoarceti decat daca sunteti sigur ca e in regula.
Prin respectat obligatiile ce ar insemna aceasta? Nu am facut nimic ilegal de la data pronuntari sentintei. Dupa ce sa pronuntat sentinta am venit aici.
De ex. art. 84 Cod penal: "Daca pana la expirarea termenului de incercare condamnatul nu a indeplinit obligatiile civile stabilite prin hotararea de condamnare, instanta dispune revocarea suspendarii executarii pedepsei, afara de cazul cand cel condamnat dovedeste ca nu a avut putinta de a indeplini acele obligatii".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier scoala de soferi nite nite As dori sa stiu daca ai cazieru patat pentru furt calificat te afecteaza cu ceva la scoala de soferi? (vezi toată discuția)
Cazierul judiciar costicapopescu costicapopescu Va salut, as dori sa va adresez o intrebare >> in luna martyie am fost condamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat si acum as dori ... (vezi toată discuția)
Pot sustine examen in vederea redobandirii permisului? StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua!Astazi am fost si mi'am scos cazierul pentru a afla daca pot incepe scoala de soferi.Pe cazier scria in felul urmator: Solicitantul [u]este ... (vezi toată discuția)