avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... stergere cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

stergere cazier

in 2000 am fost condamnat la 2 ani cu suspendare ptr.un accident auto.inca nu mi-am sters cazierul si nici nu am platit cheltuielile de judecata catre stat.unde le pot plati acum si cum procedez ptr.a-mi sterge cazierul?cui ma adresez?procesul a avut loc la mizil,eu locuiesc in ploiesti. multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:16, 20 Noiembrie 2010
Este necesar sa promovati pe rolul instantei o actiune avand ca obiect "constatarea intervenirii reabilitarii de drept"., daca aceasta condamnare inca apare incazierul dvs.
Solicitati in prealabil eliberarea unui cazier cu mentiunea "pentru reabilitare".
Competenta este alternativa astfel ca sunt competente atat:
-instanta de executare adica Judecatoria Mizil cat si
-instanta corespunzatoare celei in care domiciliaza condamnatul.-adica Judecatoria Ploiesti.
Angajati avocat.
Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitarea cazierului nicusor75 nicusor75 care sant pasi de facut pentru ami reabilita amenda penala din 97 unde trebuie sa ma adresez stiu ca la judecatorie dar la ce judecator si inca ceva eu am ... (vezi toată discuția)
Stergere cazier accident auto COSMA COSMIN COSMA COSMIN In 1999 am avut un accident auto in urma caruia am fost condamnat,un an mai tarziu, la 2 ani cu suspendare.Ma intereseaza cum ttrebuie sa procedez acum si cui ... (vezi toată discuția)
Reabilitare negrila negrila nu stiu daca e buna sectiunea, dar ajutati-ma cu un raspuns. Cui ma adresez daca vreau sa gasesc o hotarare din 1994 de la judecatorie(eu nu o mai gases). sa ... (vezi toată discuția)