avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contracte de munca

Am lucrat intre 1 august si 1 noiembrie cu contrct pe perioada determinata (3 luni). Dupa care nu mi s-a mai facut nici un act aditional sau contract nou. Desi mi s-a promis un nou contract pe 6 luni, verbal, dar nimic. Perioada lucrata de mine intre 1 noiembrie si astazi, fara contract, se poate considera munca la negru? Pot parasi firma lichidand fara preavizul de 15 zile? Din moment ce nu exista nici un contract intre mine si firma respectiva in prezent. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 21 Noiembrie 2010
raspunsul este:

1. da
2.da

Daca nu mai aveti c.i.m. , nu mai aveti nicio obligatie fata de acel angajator .. prin urmare, puteti pleca oricand .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de munca bbjunkie bbjunkie Am lucrat de la 1 aug. 2010.pana la 1 noiembrie 2010. cu contract pe durata determinata. Mi s-a prelungit contractul cu sase luni, dar nici azi nu am primit ... (vezi toată discuția)
Contract de munca bbjunkie bbjunkie Am lucrat 3 luni cu contract pe durata determinata, pana la 31 octombrie, dupa care mi s-a comunicat verbal ca mi s-a prelungit contractul cu 6 luni de la 1 ... (vezi toată discuția)
Pot pleca fara preaviz popescumelinda popescumelinda Buna ziua, As avea si eu o intrebare la dumneavoastra.M-am angajat in 23 sept. la o firma din Bucuresti,dar inca nu am semnat nici un contract.Mi sa promis ca ... (vezi toată discuția)