avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... condamnare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

condamnare?

complicitate la furt calificat.fara cazier,fara antecedente,abia pasit pragul majoratului.care este potrivit codului penal,pedeapsa minima-maxima?se poate spera intr-o executare cu suspendare,sau in ce alte moduri neprivative de libertate se poate executa pedeapsa?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 12:36, 22 Noiembrie 2010
In functie si de valoarea prejudiciului si daca acesta a fost acoperit,in functie si particpatia sau nu a unor minori la savarsirea faptei,de o serie intreaga de circumstante personale
Exista posibilitatea de a se aplica o pedeapsa daca are o atitudine corecta in proces.
Depinde insa si cat este cuantumul prejudiciului...
furtul s-a produs dintr-o soc.com.aflata in insolventa,administrata de un ad.judiciar.administratorul judiciar nu s-a constituit patre civila.prejudiciul,dupa aproximarea unui director fiind de 5300 ron.instanta nu a pus nci un moment problema recuperarii prejudiciului.de ce?pt.ca noi si in timpul urmaririi penale am sustinut ca dorim sa platim prejudiciul.
Este in avantajul dvs. sa platiti.
Instanta va judeca oricum cauza.
De acord cu simionette12.
Trebuie sa va maximizati sansele de-a vi se retine circumstante atenuante, pentru a primi o pedeapsa sub minimum special cu suspendare.
Luati un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut - furt calificat sereanumarian sereanumarian salut as dori sa imi spuneti si mie daca am un dosar in care am primit suspendare pt furt calificat si mai am inca unu tot petru furt si altul pentru conducere ... (vezi toată discuția)
Consum alcool + accident Capsa12 Capsa12 Am consumat alcool ca totii tinerii din ziua de azi si ma pus ala cu coarne sa ma urc la volan si am facut un accident din care au reiesit numai ... (vezi toată discuția)
Art. 320 indice 1 georgeaboaice georgeaboaice Buna ziua ! Va rog, respectuos, sa imi explicati daca uzez de acest articol 320 indice 1 in cadrul procesual...asta inseamna ca efectiv mi se reduce pedeapsa ... (vezi toată discuția)