avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Linistea si ordinea locintelor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Linistea si ordinea locintelor

Suntem zilnic deranjati de vecinii de deasupra noastra, prin tot felul de batai. Suntem urmariti unde ne aflam in casa si acolo aplica lovitura cu un obiect contondent care produce un zgomot foarte deranjant. Noaptea arunca asupra dormitorului o greutate intre orele 1-3 cand toata lumea doarme, ca sa nu se stie de unde vine zgomotul. Aceste prigoniri dureaza de opt luni. Suntem disperati, foarte stresati nu mai stim ce sa facem. Am incercat sa stam de vorba cu ei dar nu stiu sa poarte o discutie civilizata striga injura, ori asa nu ajungem la nici un rezultat. Va rog din suflet daca se poate sa ne ajutati sa ne dati un sfat ce putem face pentru ca in astfel de conditiinu mai putem trai, mai ales ca sotul meu a fost oprat pe cord ( schimbare de valva) si de ficare data cand aplica loviturile simte durere l a inima. Va multumim anticipat.

Maria Muresan Baia Mare str: Unirii nr7 ap. 8
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:12, 21 Noiembrie 2010
Avand in vedere ca aspectele mentionate sunt consecinta traiului in comun,
solutionare ar trebuie sa se realizeze prin implicarea efectiva si concreta a presedintelui de asociatie
Sesizati aspectele care va deranjeaza presedintelui de asociatie
Daca constatati dezinteres/refuz de implicarea presedintelui ,sesizati situatia politistului de proximitate, care in baza unor dovezi solide poate dispune sanctiuni in temeiul L nr 61/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolare pereti in apartamet chinookwind chinookwind Buna ziua! Va rog sa ma indrumati unde pot face o sesizare in legatura cu demolarea unor pereti ai unui apartament din blocul in care locuiesc. Nu s-a ... (vezi toată discuția)
Respectare program de liniste in cadrul unui condominiu anghelion anghelion BUna ziua, Te aprox 5 luni vecinul de deasupra apartamentului meu a inchriat la o familie apartamentul. De atunci incepand de la ora 10 pana dupa ora 24 ... (vezi toată discuția)
Sesizare catre administrator/presedinte bloc andrei_emil andrei_emil Buna ziua, As dori sa stiu daca pot face o sesizare oficiala catre administratorul scarii sau presedintele blocului, in care sa-i aduc la cunostina faptul ... (vezi toată discuția)