avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract vanzare cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract vanzare cumparare teren

Se pot trece in antrecontractul de vanzare cumparare pentru un teren, cateva conditii cum ar fi: eliminarea unor daramaturi/umplerea cu pamant a terenului; bornarea terenului pana la realizarea contractului final de v-c. Deasemenea, ce se poate stipula in cazul in care nu se realizeaza acestea: se poate anula antrecontractul sau plateste vanzatorul daune? Deasemenea, se poate stipula in antrecontract ca vanzatorul certifica ca pe sub teren nu trece nici o retea de utiliatati?
Cel mai recent răspuns: Razvan1970 , utilizator 21:38, 21 Noiembrie 2010
da, astfel de clauze le puteti introduce in antecontractul de vanzare-cumparare.
da , se pot introduce clauze fie privind considerarea ca nul a antecontractului in cazul nerespectarii lui fie ca promitentul vanzator sa plateasca daune interese.
pai privind certificarea sau garantarea de catre promitentul vanzator privind ca pe sub trenu nu trec retele de utilitati acesta trebuie sa va garanteze.
scurt si la obiect, antecontractul dvs. trebuie sa contina toat aceste clauze.
mult succes.
teodor dobrean
Va multumesc pentru raspuns. Maine trebuie sa merg la un Birou Notarial (nu este stabilit unde inca, trebuie sa ma inteleg cu vanzatorul, in tot cazul undeva in Militari - daca puteti sa-mi recomandati un Notar bun este bine-venit) si aveam aceste probleme care ma apasau. Va multumesc inca odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare si reemitere antecontract de vanzare cumparare teren PRONET PRONET Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri vis a vis de efectele ce le produce un antecontract. Le mentionez mai jos si va multumesc anticipat pt orice ... (vezi toată discuția)
Cesiune de (ante)contract sau novatie? sonia.maria sonia.maria Doresc sa cumpar un apartament de la o persoana care inca nu detine proprietatea asupra acelui ap(este promitent cumparator,are incheiat doar un contr de mana ... (vezi toată discuția)
Antecontact de vanzare cumparea violetabadea violetabadea Buna. Am si eu o intrebare: a mai avut cineva o actiune prin care vanzatorul sa fie obligat la plata dublului avansului dat de cumparator ca sanctiune a ... (vezi toată discuția)