avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SEMNATURA INSCRISURILOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SEMNATURA INSCRISURILOR

Mama mea este parat intr-un proces civil, inaintea unui termen am depus niste inscrisuri pe care am scris conform cu originalul si am semnat cu numele mamei. Acum instanta a citat-o pe mama pentru a raspunde cu privire la exceptia lipsei calitatii de reprezentant a persoanei care a depus inscrisurile (adica eu) fiindca semnaturile difera. Ce se poate intampla? Mentionez ca mama este extrem de bolnava are cancer mamar cu metastaze axia;e, iar la data la care am depus incrisurile nu-si putea folosi mana , si cu acordul ei am semnat inscrisurile respective.La momentul respectiv eu nu avea procura sa o reprezint insa dupa o luna , am facut procura. Va rog din suflet sa ne spuneti ce s-ar putea intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 21:50, 21 Noiembrie 2010
Mai depuneti inca o data inscrisurile semnate de dvs in calitate de procurator
si atasati procura!
O procura speciala facuta la notar, pentru dvs sau angajarea unui avocat putea sa va scuteasca de aceste neplaceri. Copiile xerox ale actelor respective erau suficiente fara mentiunile pentru conformitate cu originalul. Ati complicat situatia semnand dvs. E bine sa angajati un avocat, chiar daca aveti procura
Ultima modificare: Duminică, 21 Noiembrie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personal la interogatoriu biacaelena biacaelena Mama mea este chemata personal la interogatoriu.Insa fiind foarte bolnava (cancer mamar cu metastaze) nu se poate prezenta. Eu, mandatara ei , am prezentat ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare gesy gesy Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la aceasta intrebare: Daca tatal meu inainte sa moara ( mama mea inca traieste), i-a semnat un contract ... (vezi toată discuția)
Art. 150, alin. (2) ncpc - copii certificate pentru conformitate cu originalul vasea_13 vasea_13 (2) Copiile vor fi certificate de parte pentru conformitate cu originalul. Intr-o contestatie a unui PV , judecatoria mi-a cerut sa depun \\"inscrisuri ... (vezi toată discuția)