avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refinantare sau reesalonare credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refinantare sau reesalonare credit

am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate daca am restante ca banca imi spune ca nu e posibil
Cel mai recent răspuns: Lorelay123 , utilizator 14:10, 9 Martie 2011
Refinantarea este o practica de boom sau macar de normalitate economica. In criza refinantarea este intotdeauna mai scumpa, din moment ce calculul riscului se face pe baza realitatilor economice curente. Iesi mai ieftin refinantand doar atunci cand diferenta de dobanzi este in favoarea ta si acopera costurile de transfer (comisionul de acordare al noii banci etc).

Deci oricum pierdeti bani. Alegeti reesalonarea, eventual cu perioada de gratie etc.
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
eumarian, utilizator
Poti sa faci refinatare la orice credit,si avand in vedere faptul ca eu lucrez la o banca, dobanda anuala efectiva(DAE)pe care l-ai prezentat tu mi se pare mare.

Daca intr-adevar esti interesat de o refinantare tot la o banca (sunt anumite chichite pe care ar trebui sa le stii) contacteaza-ma pe adresa mea de e-mail emiliadmihaela@yahoo.com si discutam.
poti face un nou credit, cu alte conditii mai avantajoase, si asa il refinantezi pe cel pe care il ai. eu am gasit un program care iti arata daca este posibil ca banca sa iti acorde credit. (www.efin.ro/credit-scoring)
E tare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot plati rata la banca, ce e de facut ? rsebastian rsebastian Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit ipotecar-renteaza? liveomars liveomars Am un credit ipotecar din 2007 cu dabanda formata din indicele de referinta al bancii +1.2 pp,adica dobanda de 9.6 %.Iar DAE de 11.5 %. Ma gandesc la o ... (vezi toată discuția)