avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partajare bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partajare bunuri

Buna ziua,am divortat in 2008 de comun acord cu fosta sotie fiind nevoit sa accept situatia deoarece eram plecat la munca in ue ea a parasit domiciliu,am stabilit verbal de comun acord ca nu doreste sa partajam nimic intrucat participarea ei la acestea a fost minima,aceasta si-a luat toate bunurile personale in lipsa mea. Acum a deschis actiune de partaj. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: manea cristinel , utilizator 17:38, 24 Noiembrie 2010
VA MULTUMESC PTR.AJUTOR,IN ACEST MOMENT SE INCEARCA O INTELEGERE DE COMUN ACORD PROPUSA DE MINE.
buna ziua,un avocat mediator o poate obliga pe fosta sotie sa se prezinte la mediere?MULTUMESC ANTICIPAT.
Nu, tocmai aceasta reprezinta medierea -o modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate în calitate de mediator, în conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate.
am inteles,va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu ady58 ady58 sunt casatotit de 28 ani si sotia a parasit domiciliul luandu-si doar lucrurile personale . ce se poate face legal nefiind cale de intoarcere /? nu avem copii ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 copii minori si partaj rozaliaersek rozaliaersek Buna ziua,am o mare problema.Sunt casatorita de 15 ani si am 2 copii minori de 13 si 11 ani,de ceva vreme nu ne prea intelegem cu sotul,iar de 3 saptamani in ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri dupa divort bobbymiron bobbymiron Dupa aprox 1 an de la casatoarie am cumparat un apartament din banii primiti de la sora mea ,iar acum,dupa divort ,fosta sotie are pretentia la 50 procente ... (vezi toată discuția)