avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... autoritatea tutelara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

autoritatea tutelara

Buna ziua, vreau sa stiu daca declaratiile facute in fata autoritatii tutelare facute de tatal copiilor au vreo valoare. Ceea ce a declarat atunci s-au dovedit a fi minciuni, cuvinte neacoperite de fapte, in ceea ce priveste protectia copiilor si siguranta lor financiara. Multumesc Adriana
Cel mai recent răspuns: Eva Fekete , Avocat 16:54, 22 Noiembrie 2010
Nu au valoare în sensul în care cred că vă gândiți dvs. Nu este nici un fel de infracțiune și nici nu poate fi obligat să respecte ce a spus atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 astazi au venit cei de la autoriatea tutelara si binenteles ca au existat o sumedenie de neconcordante intre spusele sotului meu si mine pe care d-na referent ... (vezi toată discuția)
An nou fericit! eu si sotul suntem in divort... de comun acord ... Gabriel's Gabriel's An nou fericit! Eu si sotul suntem in divort... De comun acord eu ca mama vreau tutela fetei...absoluta daca se poate! Este posibil sa o obtin? Avocata ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori Alfa100 Alfa100 Buna ziua. In procesul de divort minorii mi-au fost incredintati mie spre ingrijire , dar cu custodie comuna . Ne-am inteles sa nu mai facem recurs ....dar ... (vezi toată discuția)