avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in ce conditii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in ce conditii

astazi au venit cei de la autoriatea tutelara si binenteles ca au existat o sumedenie de neconcordante intre spusele sotului meu si mine pe care d-na referent lea cercetat si s-au dovedit a fii chiar minciuni din partea lui:
a)nici anii importanti din viata noastra nu i-a declarat corect...anul nuntii de cind sintem impreuna virsta lui filip etc
b)mama lui a declarat ca el nu locuieste la ea iar el a spus ca acolo locuieste
c)mama lui a spus ca locuieste cu un nepot el a spus ca nu este nepot este fratele lui
si inca ceva spunetimi va rog eu mai trebuie sa platesc in afara onorariului catre av meu si alt ceva gen baroul avocatilor ca am auzit o mie de pareri pina acum
d)ca vede baiatul de 4-5 ori pe sapt iar mama lui a spus ca doar in weekend
.............si multe astfel de "minciunele"
dvs cam care credeti ca ar putea fii opinia autoritatii tutelare in instanta si cam ce ar putea dumnealor sa scrie in recomandare in ceea ce-l priveste pe tatal lui filip de al avea in custodie??????:-/:-/
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 20:40, 29 Martie 2010
In esenta pe baza de probe se va decide de instanta.
Sunt aspecte care se probeaza cu interogatoriu si cu martori.

avocat Claudiu Lascoschi
Rezultatele anchetei sociale desfasurate de catre personalul Autoritatii Tutelare la domiciliul dvs se vor regasi intr-un raport si vor sta la dispozitia instantei de judecata.
Recomandarile Autaoritatii Tutelare au caracter de recomandare pentru instanta si nu de obligativitate. Asadar instanta va putea sa tina cont sau nu de recomandarile primite.
Scopul anchetei sociale este acela de a constata existenta conditiilor de crestere si educare a copilului minor la domiciliul parintelui care a formulat cererea de incredintare. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere minor ivanflorentina50 ivanflorentina50 buna seara tuturor celor care au fost aproape de mine in momentele mele cele mai grele. cu bucurie in suflet va spun ca mi-am revenit total si ca tot ceea ce ... (vezi toată discuția)
"""divort cu minori"."poate fi un "raport de ancheta sociala"atacat ca fiind un fals ? Manole Dumitru Manole Dumitru Din declaratia martorului (mama paratei) propus de parata in declaratie arata ca locuieste la mama paratei. Si raportul de ancheta sociala s-a efectuat la ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala ContSters200888 ContSters200888 In cazul divortului cu minori, ancheta sociala se realizeaza pana la data primei infatisari ,sau dupa ? Cum se procedeaza? O sa vina pe neasteptate, sau se ... (vezi toată discuția)