avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si apoi casatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si apoi casatorie

buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns:dupa comunicarea hotararii judecatoresti pot obtine de la primarie un act precum ca sunt necasatorita? sau trebuie sa mai astept inca o luna pentru a ma putea casatori?va multumesc anticipat!
Dupa comunicarea hotararii trebuie sa asteptati 30 de zile pentru a o putea investi cu formula definitiva si irevocabila. Nu, nu se elibereaza un astfel de act, in eventuala unei noi casatorii trebuie sa va prezentati la starea civila cu hotararea definitiva si irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stare civila [casatorie] Mari44 Mari44 am divortat pe data de 20,02,2015 hotararea judecatoreasca mi-a venit pe 19,03,2015 traiesc in concubinaj cu cineva. intrbarea mea pt d-voastra este;acum ... (vezi toată discuția)
Cum fac sa obtin mai repede hotararea judecatoreasca? gl01bxg2003 gl01bxg2003 Am avut un proces pentru inmatricularea unui autoturism adus din afara fara taxa. Am fost reprezentat de un avocat (din punctul ei de vedere si-a facut ... (vezi toată discuția)
Pentru a doua casatorie Val1977 Val1977 Buna ziua, Am divortat anul acesta in martie cand mi s-a eliberat hotararea de divort definitiva si irevocabila. M-am mutat in alt oras si as vrea ca la ... (vezi toată discuția)