avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

daca sotia mea nu a depus actele de divort,iar eu duminica plec din tara,iar ea le va depune. Intrebarea mea este: Divortul se va judeca in lipsa mea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:02, 22 Noiembrie 2010
prietene,din pacate da.am trecut si eu prin asaceva.
da, nu conteaza ca parat daca va prezentati sau nu, fiindca divortul merge in continuare
important e doar sa fiti citat corect, daca sotia nu are o adresa a dvs, veti fi citat prin mica publicitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea actului de divort din israel - am depus toate actele ... aryel aryel Recunoasterea actului de divort din Israel - am depus toate actele la tribunalul Bucuresti - exequator (recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine) ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa divortez eu_gabriel eu_gabriel am asa de multe de spus ca nu stiu cu ce sa incep... o sa ma straduiesc sa fiu cat mai concis si la subiect. va rog sa ma ajutati. sotia mea mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Divort de la distanta amalia.p amalia.p Am o problema si fiindca este urgenta, am sa fiu cat mai concisa posibil. Eu sunt casatorita, fara copii si fara bunuri de impartit cu sotul meu. De aproape un ... (vezi toată discuția)