avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

Acum 18 ani m-am trezit "fericitul" tatic al unei fetite. Testul facut atunci la Mina Minovici dintr-o simpla proba de sange si amprente digitale, a iesit , citez "ca e posibil sa fie tatal minorei" - adica eu era posibil .....ce raspuns poate fi acesta? De 18 ani ma framant si pana la urma iata ca am intrat in posesia unei sume de bani pentru a putea face testul ADN si a ma linisti........Iata insa alte intrebari care ma framanta:
1. Cum sa fac sa o determin pe "fetita" sa faca testul? Exista vreo posibilitate de a obliga "fetita" sa faca acest test, mai ales ca este majora?
Cel mai recent răspuns: monis , utilizator 07:55, 23 Noiembrie 2010
Nici macar nu am fost casatorit cu ea.Eu nu m-am dus la maternitate sa o recunosc. Dupa un an de zile m-a dat in judecata sa stabileasca ca eu sunt tatal (asa am ajuns la Mina Minovici care raspunde ca sub raport dermatoglific paternitatea mea fata de minora este nedecisa si cu inclinare spre prob.. iar sub aspect serologic pot fi tatal copilului) si sa se dispuna ca minora sa poarte numele meu (ceea ce nu s-a intamplat nici pana azi) si plata unei pensii alimentare din partea mea.
....................si totusi eu platesc pensie alimentara si sunt convins ca nu e copilul meu
daca acum 17, 18 ani o instanta a decis ca dvs sunteti tatal si exista o hotarare in acest sens, asa ramane, dvs nu mai puteti face ceva.
nu cred s-o convingeti pe copila sa faca un test ADN
Instanta a decis in urma unui "test" care spune ca ........."e posibil". Eu nu contest instanta ci contest testul care pe vremea aceea.........se faceau cum se faceau nu numai din punct de vedere medical ci chiar si din dispozitiile date de Ceausescu ca toti copii trebuie sa aiba un tata............asa ca..............
ceausescu murise de ceva timp, iar dvs puteati ataca decizia instantei
ceausescu murise, conceptiile au ramas.....
si cum sa atac decizia instantei? Am avut angajat avocat , nu stia oare ce are de facut ca doar am platit-o....?
In sfarsit, vorba lunga saracia omului, aveti sa-mi dati un sfat cu placere il accept

Alte discuții în legătură

Nume minor DanielNitoi DanielNitoi Buna ziua Va rog o informatie . Am o fetita dintr o relatie extraconjugala , la momentul nasterii fetitei ambii parinti fiind casatoriti cu alti parteneri ( ... (vezi toată discuția)
Relatii privind schimbarea numelui unui copil lorinaflorina lorinaflorina Buna ziua ! Am o situatie in care am nevoie de ajutorul dumneavoastra :fiica mea a fost casatorita timp de 5 ani, casatorie care a esuat ,ei nefiind ... (vezi toată discuția)
Paternitate falsa Anescumihai Anescumihai Va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarele intrebari : cind se cere de catre instanta stabilirea paternitatii unui copil, nu ar fi normal ca la testari sa ... (vezi toată discuția)