avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test de paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test de paternitate

Acum 18 ani m-am trezit "fericitul" tatic al unei fetite. Testul facut atunci la Mina Minovici dintr-o simpla proba de sange si amprente digitale, a iesit , citez "ca e posibil sa fie tatal minorei" - adica eu era posibil .....ce raspuns poate fi acesta? De 18 ani ma framant si pana la urma iata ca am intrat in posesia unei sume de bani pentru a putea face testul ADN si a ma linisti........Iata insa alte intrebari care ma framanta:
1. Cum sa fac sa o determin pe "fetita" sa faca testul? Exista vreo posibilitate de a obliga "fetita" sa faca acest test, mai ales ca este majora?
Cel mai recent răspuns: monis , utilizator 07:55, 23 Noiembrie 2010
ar fi o varianta sa va convingeti copilul sa va actioneze in judecata pt tagada de paternitate. nu vad insa, cum o sa faceti asta
Ma framanta acum altceva. La ultimul proces de majorare a pensiei alimentare am spus (de altfel ca de fiecare data) ca nu sunt de acord sa platesc pentru ca nu sunt tatal copilului si am cerut ca, conform codului familiei sa aduca adeverinta de la locul de munca si mama pentru ca si ea este parinte. Pe langa toate acestea d-na judecator a cerut sa i se prezinte si certificatul de nastere (certificat pe care nu apare numele meu) .
Referitor la faptul ca eu am spus ca nu sunt de acord sa platesc pentru ca nu o recunosc ca si copil al meu dansa a spus ca asta este o alta speta de judecata si daca intr-adevar asa e sa deschid alt proces privind testul ADN. De ce a spus acest lucru daca intr-adevar nu exista nici o solutie?
...........Si de ce i-a cerut certificatul copilei de nastere? Daca vede ca nu e acelasi nume cu al meu se poate lua vreo masura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume minor DanielNitoi DanielNitoi Buna ziua Va rog o informatie . Am o fetita dintr o relatie extraconjugala , la momentul nasterii fetitei ambii parinti fiind casatoriti cu alti parteneri ( ... (vezi toată discuția)
Relatii privind schimbarea numelui unui copil lorinaflorina lorinaflorina Buna ziua ! Am o situatie in care am nevoie de ajutorul dumneavoastra :fiica mea a fost casatorita timp de 5 ani, casatorie care a esuat ,ei nefiind ... (vezi toată discuția)
Paternitate falsa Anescumihai Anescumihai Va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarele intrebari : cind se cere de catre instanta stabilirea paternitatii unui copil, nu ar fi normal ca la testari sa ... (vezi toată discuția)