avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

:oops:buna seara
acum 4 ani am avut pur si simplu o aventura,individa a avut si alte aventuri in cele din urma a nascut din toti la care a incercat sa recunoasca copilul,eu am cazut in plasa si am recunoscut .de atunci platesc pensie alimentara.am facut analize si nu pot avea copii din cauza unui oreion ,impreuna cu sotia am recurs la adoptie,fapt care sa materializat
cum pot proceda sa reduc pensia la jumatate sau sa fac un test de paternitate?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:05, 22 Noiembrie 2010
ar trebui sa promovati in instanta o actiune de tagada a paternitatii daca mai sunteti in termen. acolo puteti solicita proba testului ADN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate proceda in acest sens...??? ContSters472854 ContSters472854 Dacă un soț și soția sunt in asteptarea unui copil, iar acesta inca nenăscut nu este copilul soțului din motive personale, timp de un an au trăit ... (vezi toată discuția)
Am un baiat de 7 ani recunosut de tatal sau. din anul 2018 am ... vacarunicolaie vacarunicolaie am un baiaat de 7ani recunosut de tatal sau.din anul 2018 am divortat ,acestaramanand sa plateasca o pensie alimentara.a beneficiat de imdemnizatie de crestera ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate edduard edduard buna ziua.ma numesc ECB.as dorii sa va povestesc despre o mica problema a mea.acum cativa ani am avut o aventura de o noapte cu o d-soara.atit tot. a doua ... (vezi toată discuția)