Hai sa incepem cu inceputul:
- regulamentul forumului a fost modificat azi:
www.avocatnet.ro/content/tag...
- am explicat mai bine ideea de rating:
www.avocatnet.ro/content/pag...
- ca intotdeauna, asteptam sugestii si o sa incercam sa imbunatatim sub toate aspectele siteul.
Initial, inainte de lansarea rating-ului, aparuse si ideea ca nota sa nu fie afisata. Pur si simplu sa existe un clasament realizat in functie de algoritm-ul de rating si atat. Cred ca am ales solutia buna.
Guvernatorii si presedintii au sensul lor. Nu cred, deloc chiar, ca un concurs ar putea aduce idei geniale petnru forum. Dimpotriva, ar aduce bataie de cap si multe-multe zile pierdute in departajarea (dupa ce criterii?) a participantilor la concurs. Avocatnet.ro este un site complex, la care lucreaza in acest moment o echipa destul de mare de oameni. Concursurile au menirea de a aduce oameni in site, nu neaparat in forum.
Rating-ul a crescut doua zile fara sa faci nimic pentru ca probabil facusei destul in ultima zi in care facusei ceva. la fel, ti-a scazut cand facusei ceva pentru ca in zilele anterioare activitatea nu fusese pe placul algoritm-ului nostru.
Adevarat cu nepotriveala, de aia am si dezvoltat un sistem care explica cat se poate de amanuntit rating-ul. Si am extins explicatiile si la alte noutati nu foarte cunoscute: listele de prieteni si discutiile private in forum. O sa explicam si alte lucruri care pot fi interesante, dar asteptam sugestii in acest sens, petnru ca e foarte complicat sa ghicim ce nu merge in comunitate.
Adevarat, o mare parte a succesului din ultimele luni se datoreaza profesionistilor. Care insa, dupa umila mea parere, au fost atrasi la inceput de rating, dupa care au devenit interesati cu adevarat de discutii. Deci o oarecare influenta are si nota in cauza.