...........
acum, am si eu cateva intrebari.
hai sa ne gandim serios. e mai bine cu rating sau fara el?
ca pe mine ma trec niste ganduri cum ca pana acum, n-am auzit decat de oameni nemultumiti.
ar fi culmea sa impunem ceva impotriva vointei utilizatorilor forum-ului, motiv pentru care hai sa ne decidem repede daca rating-ul e util sau nu.
si, in plus, hai sa ne mai decidem daca aveti incredere in noi sau nu.
ca, daca ajungem la concluzia ca nimeni nu are incredere ca nu se masluieste rating-ul, atunci eu unul vorbesc degeaba.
in final, mai mai intereseaza si daca gasiti un argument pentru care google nu face public algoritm-ul de afisare a rezultatelor in lista de cautari dupa un anumit cuvant?
orca a scris:
Nu ma supar.Sper ca raspunsul meu sa nu te deranjeze. Dar pentru a ma inscrie ca si consultant ar insemna sa am tot timpul un pic de timp la dispozitie...- bineinteles pt raiting:))- ceea ce nu se prea intimpla. Am timp acum... dar peste o zi, doua, o saptamina sunt convinsa ca voi avea foarte putin timp sa accesez acest site, si sa urmaresc discutiile, pentru ca pe linga problemele de serviciu si familia, un timp insemnat imi ocupa masterul si pregatirea disertatiei, unde crede ma ca am o suta una carti de studiat, analizat etc. Dar asta e alta problema... Poate la un moment dat voi completa si datele ca si consultant, pina atunci nu pot decit sa sper ca interventiile sunt de bun simt.
Iti doresc mult succes. Am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna.Uneori trebuie sa facem foarte multe sacrificii si ma intreb de ce am devenit asa scortosi? Eu personal am uitat sa rad. Chiar acest forum este o relaxare pentru mine.
Mult mult succes.!
- conteaza calitatea raspunsurilor, modul in care activitatea este apreciata de ceilalti utilizatori.
iata ce conteaza la calcularea rating-ului:
- conteaza cat scrii (nu conteaza ca scrii 100 de mesaje zilnic, ci ca scrii mesaje)
- conteaza cand scrii (nu conteaza ca intr-o zi ai scris 100 de mesaje, conteaza ca scrii constant)
- conteaza daca esti apreciat cand scrii (adica daca te recomanda utilizatorii ca un consultant bun)
- conteaza daca ai profilul completat (poza, descriere, etc. De ce sunt importante? pentru ca nu e fair sa oferi consultanta pe modelul "infiintez firme")
- conteaza daca primesti cereri de consultanta (si aici, trebuie sa constat ca unii oameni sunt atat de inventivi, incat au inceput sa isi trimita singuri cereri, ca s-au prins ca sunt importante. Iata ce fel de oameni incercam sa tinem departe de formula, pentr ca ne-au dovedit ca fac orice, oricat de penibil ar fi, ca sa isi creasca rating-ul)
- conteaza daca iti este afisat profilul de catre utilizatori (ca asta inseamna ca sunt interesati sa afle mai mult)
hai sa ne gandim serios. e mai bine cu rating sau fara el?
ca pe mine ma trec niste ganduri cum ca pana acum, n-am auzit decat de oameni nemultumiti.
ar fi culmea sa impunem ceva impotriva vointei utilizatorilor forum-ului, motiv pentru care hai sa ne decidem repede daca rating-ul e util sau nu.