avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Nelamurire rating Avocatnet
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Nelamurire rating Avocatnet

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 18:43, 20 Aprilie 2008
dorin.tunsoi a scris:

asa cum fiecare are propriul sistem de valori si il doreste respectat, fiecare trebuie sa gaseasca fortä - mai mult sau mai putin intre ghilimele sarespecte sistemel celorlalti....eu ii respect opinia, il cunosc pe dl beldean si il consider unfoarte bun profesionist....el mi-a spus despre acest site si asa m-am logat....ce sa zic, asta a fost opinia dansului....

Mai???!!!!! la ce sistem de valori sa ma raportez si eu oare????De ce, unii consultanti nu-si arata fata??:-/Au profil de carti, balante, apus de soare,fluturasi sau chiar una amuzanta, pamantul inconjurat de nori sau mai stiu eu ce.

Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~
Nu cred ca nu se pot gasi poze pe internet, cred ca puteti cauta un consultant sau altul...

Nu stiu sa va spun exact daca am vreo poza pe vreun sait... Dar stati linistit, suunt chiar urata... :)) asa ca nu pierdeti mare lucru.

Redevenind seriosi, avand in vedere ca imaginea nu face prea mult pentru mine, prefer sa transmit o atitudine decat o fata.
Apoi, fiecare atitudine este aplicata unui lucru; astfel, nu am o poza care sa dea o idee despre mine, compatibila cu acest forum. Singura poza portret am una de rezolutie proasta, mai veche... Nu mi se pare relevanta... ;)

Dar... ma tund si ma pozez sambata, numai pentru avocatnet, ok? Si-mi fac o poza care sa fie cu dedicatie... :P

Ne vedem atunci!
~ Conținut șters la cerere ~
raspunsuri evazive? arata-mi-le, te rog. :)
mi se pare cel putin aiurea sa ma acuzi ca dau raspunsuri evazive, cand incerc sa raspund de cate ori e nevoie si incerc sa dau explicatii. dadeam raspunsuri evazive daca raspundeam la o saptamana si spuneam ca au inflorit pomii afara. ;)

intotdeauna am spus acelasi lucru:
- faptul ca petreci mult timp in website nu are negatura cu rating-ul.
- poti sta non stop logat si tot n-o sa simti o modificare in rating.
- conteaza calitatea raspunsurilor, modul in care activitatea este apreciata de ceilalti utilizatori.

iata ce conteaza la calcularea rating-ului:
- conteaza cat scrii (nu conteaza ca scrii 100 de mesaje zilnic, ci ca scrii mesaje)
- conteaza cand scrii (nu conteaza ca intr-o zi ai scris 100 de mesaje, conteaza ca scrii constant)
- conteaza daca esti apreciat cand scrii (adica daca te recomanda utilizatorii ca un consultant bun)
- conteaza daca ai profilul completat (poza, descriere, etc. De ce sunt importante? pentru ca nu e fair sa oferi consultanta pe modelul "infiintez firme")
- conteaza daca primesti cereri de consultanta (si aici, trebuie sa constat ca unii oameni sunt atat de inventivi, incat au inceput sa isi trimita singuri cereri, ca s-au prins ca sunt importante. Iata ce fel de oameni incercam sa tinem departe de formula, pentr ca ne-au dovedit ca fac orice, oricat de penibil ar fi, ca sa isi creasca rating-ul)
- conteaza daca iti este afisat profilul de catre utilizatori (ca asta inseamna ca sunt interesati sa afle mai mult)

Ne dorim sa introducem si o componenta calitativa. Insa, avand in vedere ideile nastrusnice de pana acum pe care le-au avut unii consultanti, ne gandim serios ca aceasta componenta sa nu poata fi manipulata in niciun fel. Asa ca inca suntem la faza de proiectare.

Nu pot sa spun formula. Si nici n-o spun. Mai bine renuntam la rating decat sa facem publica formula de calcul.

poate ajungem la concluzia ca algoritmul de calcul nu e tocmai corect/oportun/corespunzator....se poate asa ceva pe un site ca asta?

diferenta dintre noi, la momentul asta, e ca tu esti rautacios iar eu incerc sa raspund obiectiv, asa cum am facut-o intotdeauna.

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
S-a imbunatatit calitatea discutiilor in forum? Admin Admin Intrebarea vizeaza mai ales modul in care se raspunde la intrebari. Din punctul meu de vedere, se vede o usoara imbunatatire a calitatii raspunsurilor. Dar eu ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)